The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Kalorifer tesisatında su kaçağını kombi basınç göstergesinden tespit edilebilir. Her defasında kombinin basıncı düşüyorsa ve devamlı olarak su takviyesi yapmak zorunda kalıyorsanız kombi tesisatında su kaçağı olabileceği anlamına geliyor. three-four ayda bir yarım bar oranında azalma mevcutsa, bu ordinary bir durumdur.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su su kaçak tespiti ve soğUnited kingdom su tesisatınızı su kaçağı tespiti take a look at ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile size en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz su tesisatçısı ortadan kaldırılmış olur.

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında three oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye su kaçak tespiti mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir challenge değildir.

Su kaçağı nedeniyle evinizde rutubet kokusu da olabilir. Böyle sağlıksız ortamlarda yaşamak oldukça risklidir. Bu nedenle tesisatınızdaki su kaçağını tespit ettirin ve onarımını su kaçak tespiti yaptırın. “Evde Su Kaçak Tespiti” başlıklı yazımızı yararlı bulduysanız lütfen beğenin.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çOkay uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page